Büfékocsi gyártás

SZOLNOKON EGYENESEN A GYÁRTÓTÓL

ÁRLISTAKAPCSOLATOK

HA BÜFÉKOCSI GYÁRTÁS AKKOR FOOD TRUCK HUNGARY!

Csapatunk egyedi igényeknek megfelelően vállalja új, egyedi faház jellegű büfé kocsik gyártását. Tekintse meg referencia munkáinkat, fogalmazza meg elképzelését, egyedi igényét, mi  pedig szakmai és műszaki tanácsadás után megtervezzük álmai büfékocsiját. Az egyeztetéstől számítva az átadási határidő átlagosan 4 hét .

A piacon jelenleg kapható bútorlap, és burkolat árnyalataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet! Több mint 30 fajta külső színárnyaltból!

A büfékocsikat a Szakhatósági elvárásoknak megfelelően mosható munkafelülettel, választható egy vagy akár kétmedencés mosogatóval, mosható padozattal, kézmosóval, hideg-meleg vizes vízvezeték rendszerrel, villamos hálózattal, érintésvédelemmel látjuk el. A büfékocsikat az Ön nevére írva, kulcsra kész állapotban 4 év műszaki vizsgával adjuk át. A faházakat gépesítjük ha úgy kívánják, vagy akár az Önök által hozott berendezési tárgyakkal szakszerűen beépítjük.

Felújítás vagy átalakítás esetén vállaljuk az ehhez szükséges hivatalos okmányok ügyintézését. (Okmányirodai ügyintézés, Műszaki tervdokumentáció, szigorított műszaki vizsga, stb).

Telephelyünkön guruló faházakat azonnal is vásárolhat több darabos készletünkből választva.

Egyedi megjelenésű és stílusú lakókocsik, ló szállító utánfutók, trailerek, valamint árusító büfé Faházak kivitelezését is vállajuk a büfé kocsik készítésén kívül.

Kérésre az elkészült büfékocsikat a kívánt helyszínre szállítjuk.

 

A büfékocsi belső része átadásra készen

BÜFÉKOCSI ENGEDÉLYEK

Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a mozgóboltok HACCP rendszerének kiépítésében is. Naprakészen követjük a jogszabályi előírásokat, változásokat, valamint kapcsolatban állunk az ellenőrző hatósági személyekkel, így munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a követelményekre.
Magunk is dolgozunk a vendéglátás területén, így csapatként segítjük új és meglévő ügyfeleinket komplex megoldásokkal.
Levesszük az Ön válláról az adminisztráció terhét, ingyenes telefonos tanácsadásért hívjon minket bizalommal: +36300171968

A Food Truck Hungary munkatársai több éves tapasztalattal, megbízható és gördülékeny engedélyeztetési ügyintézéssel segíti mozgó büfé vállalkozását.

 

Egyeztesse le álmai büfékocsiját , dőljön hátra és mi minden elintézünk Ön helyett!

Keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!